HIGHLIGHTS

Aja milih larang lakers. Nyimpen ing toko Barber.

Hello dear maca!Ing mratelakake panemume ngomong bab lakers account rambute Centek tuku saka AliExpress.Sadurunge tuku biasane duwe cukuran ing barbershop. Ora tansah bisa kanggo njaluk cukuran ing wektu. Preian umum ing toko Barber ora crowded, sampeyan kudu njupuk jog. Aku ora prawan, langsung kaendahan. Aku mung perlu sawetara menit kanggo cukur brengos mati rambute, kanggo sing ngenteni ing...